Frieserhäst

Geke Meike A 201000997 

Inlägg och nyheter om Frieserhäst

Aukje van Karma

Friserhäst i Falkenberg och på Strömsholm

Svenska Frieserhästföreningen håller även i år två premieringar. Det blir en i Strömsholm och det har varit klart rätt länge. Sedan har det skrivits om att det ska vara i väst och jag som bor i väst har naturligtvis gått och hållit tummarna för att det ska hamna någonstans i närheten av mig. Och tjohoo – det förläggs i Falkenberg och det är inte långt från där jag bor :-)

Datumet är inte exakt bestämt men buhuu – det kanske krockar med västruss utställning för det är under samma helg nämligen 28-30 juli och västruss har sin utställning 29 juli. Jag vill så gärna åka på västruss utställning för det var så rysligt trevligt förra året, jag är medlem i föreningen och dessutom sponsrar jag en av klasserna med pris från min webshop, så det är ju självklart att jag ska dit.

Men har jag nu riktig tur så läggs frieserhästpremieringen på fredagen eller söndagen så kan jag gå på båda. Håller mina tummar….

Det är inte konstigt att det blir en rejäl krock den helgen – om ni kollar i min kalender så det en riktigt full helg för oss som gillar visningar 😀