Ridtravare

Jas Jäger

Jas Jäger

Nyheter och inlägg Ridtravare

BIS Shipping Gold

BIS & BIM i Falkenberg

Nu är jag hemma efter en ganska lång dag i Falkenberg. Kul att se så många fina representater av ridtravare! Här kommer då de som var allra vackrast idag.

Grattis till:

BIS blev valacken Shipping Gold. Här är han med sin visare Linda Kock och mitt sponsrade pris med produkter från Champion Tails.

BIS Shipping Gold

Best in Show – Shipping Gold

Och BIM blev då stoet Flicka Sting som visades av Maddelene Rauhala som har fått mitt sponsrade pris med produkter från Supreme products.

Flicka Sting

Bäst i Motsatt kön – Flicka Sting

Jag har såklart en hel drös av bilder på de flesta andra ekipagen också. De kommer ut här på min hemsida så småningom :-)

Läs mer om att visa ridtravare på utställning på denna länken.

Champion Tails

BIS-vinsten på Ridtravar-riks

Jag sponsrar BIS och reserv BIS på riksutställningen för ridtravare. Idag ska jag visa innehållet i BIS-korgen. Vill du höra mig prata om produkterna på film?

Alla produkter kommer från fantastiska Champion Tails från Australien som är specialister på hästvård inför och under shower.

Först är Restore Shampoo.

Natural colour shampoo

Natural colour shampoo

Detta är ett härligt glansgivande schampo som i Natural colour fungerar för alla färger. Det tvättar rent på ett effektivt sätt och innehåller vårdande oljor så att pälsen inte torkar ut.

Sen följer man upp med Natural Color Conditioner. Sätt i pälsen som behöver extra vård eller bara i svansen och/eller man för vård och härlig volym.

Natural_colour_conditioner

Natural Colour Conditioner från Champion Tails.yvärr har jag bara bild på gamla flaskan.

Mönsterrykt på en hästrumpa är både enkelt att göra och en riktigt snygg detalj. Hållbaraste och snyggaste resultat får man med Stayz put från Champion Tails som är framtaget för just mönsterrykt.

Stayz Put - Spray för Schackrutor

Stayz Put – Spray för Schackrutor

Ser fram emot att någon glad vinnare tar med sig den här korgen hem från Falkenberg 6/6 2015 :-)

Nyfiken på vad reserv BIS ska få? Det kommer om ett par dagar…

Caunis On

Bilder ridtravarutställning klara

Nu har jag gjort klart bilderna jag tog på ridtravarutställningen 11 april på Himledalens ridklubb. Det var en utställning med kombinerad löshoppning, ungefär som ett treårstest i upplägget.

Foton som jag har tagit ligger på den här länken.

Jag har också passat på att uppdatera mina sidor med fakta och beskrivande bilder på ridtravare på utställning. Kika gärna in på dem här.

Det var så trevligt på den här utställningen att jag har bokat ett utställarbord till riksutställningen som hålls i Falkenberg. Då kommer jag dit med varor från min Webshop. Men jag ska nog hinna ta några bilder också emellan :-)

So fine

So fine