Policy för bilder

Jag tar bilder för publicering här på min hemsida. Mitt främsta syfte är att visa hur det ser ut på utställningarna och premieringarna. Foton för dem som kanske var tvungen att stryka sig från just den utställningen, för de som aldrig varit på en utställning förut och vill få inspiration och lära sig från bilderna och för den som ville se hur hur det såg ut när han/hon visade sin häst och  naturligtvis för alla andra som vill se bilder på fina hästar och ponnyer :-)

Jag vill egentligen främst använda bilderna här på sidan, men jag kan också förstå att man kan bli förtjust i vissa bilder på sin häst. Det går naturligtvis jättebra att länka till min sida med fotot, men vill istället du ha en bildfil får du köpa det av mig.

Kontakta mig för så v kommer överens om vilken/vilka bilder det gäller.Klicka här ovan på produkten så kommer du till min webshop och kan välja hur många foton du ska beställa. Betalning sker via paypal (det går att använda via ditt vanliga bankkort). Leverans sker endast digitalt via mail eller nedladdning via ftp-länk.

Föreningar & arrangörer – kontakta mig via mail så hittar vi en bra lösning.

Det är inte tillåtet att ladda ner bilderna från sidan eller ta skärmdumpar utan att betala för sig. Jag fakturerar dubbelt enligt Svenska fotografers förbunds policy.

Här har vi som mål att visa fina bilder på hästutställningar och framför allt på hästarna. Ibland kommer även visare, hästägare, domare, åskådare också med på bilden. Är du med på bilder och vill absolut inte synas? Hör av dig via mail så ser vi hur vi kan lösa saken. Kanske kan jag beskära bilden, maskera ansiktet eller någon annan lösning?

Vad gäller publicering av bilder och material så kan man läsa mer på datainspektionens sida.

Kontaktuppgifter

Jag nås bäst på mail.

Min adress är hastutstallningar@gmail.com