Här finns de inofficiella utställningarna för alla raser

Vill du hellre se utställningarna i kalenderformat? Välj knappen ”Månad” ungefär i övre kanten av kartan så skiftas till månadsvy istället och du kan bläddra mellan månaderna.

[calendarizeit calendar=”utstallningar-2″ taxonomy=”ras” terms=”alla-raser,korsningshastar”]

Mer om inofficiella utställningar

Nyheter och inlägg om inofficiella utställningar

Håska

Inofficiell utställning Håska SK

Håska stallklubb som ligger en bit från Svenljunga har varje år på hösten en väldigt populär inofficiell utställning där alla hästar är välkomna oavsett härstamning. Propositionen är redan nu på gång.

Domare för i år är Liselott Erixon och utställningen hålls lördagen 13/9. Anmälan öppnar i juni och man ska nog hållas sig framme och anmäla ganska direkt för platserna går åt fort.

Länk till kalender med karta mm

Hagas Uplands Mary

Inofficiell utställning Höör

Något som jag ganska ofta får frågor om så är det inofficiella utställningar. Det är helt enkelt många som gärna vill visa sin häst, men som av någon anledning inte kan eller vill visa på de officiella utställningarna. Det kan vara till exempel att man har en korsningshäst, en ras där man inte anordnar utställningar, man vill gärna börja på en inofficiell utställning som många gånger kan vara lite lättsammare eller man är van utställare med ovan häst som behöver tränas.

Så därför är det kul att få berätta om utställningen 26/4 i Hallaröd utanför Höör i Skåne. Det anordnas av Jeanette Nordin som driver Nordins HästHälsa.

Utställningen välkomnar alla raser och korsningar i alla åldrar. Domare kommer Christel Ljungvall att vara.

Läs mer på Nordins HästHälsas hemsida om hur du anmäler dig.

Läs mer om inofficiella utställningar på min sida här eller se dem på karta eller kalender.

Kulans Kavat

Inofficiell utställning i Halmstad

Stall Brandshult håller sin årliga utställning 6/6 2015. Utställningen är inofficiell och för alla raser inklusive korsningar och hästar med okänd stam. Det här är en populär utställning och platserna brukar gå åt tidigt. I år har man utökat antalet till 50 platser.

Är du intresserad av att visa din häst här så dröj inte för länge med anmälan för jag såg att redan nu är nästan hälften av platserna tagna. Kontakta Stall Brandshult via deras hemsida.

Jag var där förra året och fotograferade. Alla bilderna ser ni om ni följer länken här.

Platsen är alltså i Oskarström utanför Halmstad. Följ länken här så ser ni det på kartan.

På bilden här ovan ser ni Kulan Kavat som blev BIS 2014.